"BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ VE YAYIN ETİĞİ" ENSTİTÜ ORTAK DERSİNİ ALACAK LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE DUYURU...”

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ  FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNDE 2024 -2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI “GÜZ” YARIYILINDA “ BİLİMSEL ARAŞTIRMA  TEKNİKLERİ VE YAYIN ETİĞİ” ENSTİTÜ ORTAK DERSİNİ ALACAK LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE DUYURU!

Enstitümüz lisansüstü öğrencilerinin alacağı “BYE-FBE 3 ve BYE-İFBE 3 Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği (3+0)”  Enstitü Ortak dersini verecek öğretim üyeleri ve ders programı (gün ve saat ile veriliş şekli)  aşağıda belirtilmiştir.

Enstitü Müdürlüğü

BYE-FBE 3 (I. Grup “Türkçe”): Prof. Dr. İbrahim ORTAŞ

(Pazartesi günleri saat 09:00 – 12:00 YÜZ YÜZE olarak Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Anabilim Dalı binasında  yapılacaktır).

BYE-FBE 3 (II. Grup “Türkçe”): Prof. Dr. Suphi URAL

(Perşembe günleri saat 09:00 – 12:00 YÜZ YÜZE olarak Enstitü Seminer Salonu).

BYE – İFBE 3 (III. Grup “İngilizce”): Prof. Dr. Mustafa CANLI

(Çarşamba günleri saat  09:00 – 12:00 YÜZ YÜZE  olarak Biyoloji Bölümü Seminer Salonunda  yapılacaktır).

ÖNEMLİ NOT : BYE – İFBE 3  (III. Grup)  dersini  sadece  İngilizce Eğitim yapan Anabilim dallarına kayıtlı öğrenciler seçebilir (Türkçe eğitim yapan Anabilim dalları öğrencileri bu dersi seçtiği takdirde  kabul edilmeyecektir).