"BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ VE YAYIN ETİĞİ" ENSTİTÜ ORTAK DERSİNİ ALACAK LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE DUYURU...”

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ  FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNDE 2023 -2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI “BAHAR” YARIYILINDA “ BİLİMSEL ARAŞTIRMA  TEKNİKLERİ VE YAYIN ETİĞİ” ENSTİTÜ ORTAK DERSİNİ ALACAK LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE DUYURU!

Enstitümüz lisansüstü öğrencilerinin alacağı “BYE-FBE 2 ve BYE-İFBE 4 Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği (3+0)”  Enstitü Ortak dersini verecek öğretim üyeleri ve ders programı (gün ve saat ile veriliş şekli)  aşağıda belirtilmiştir.

Enstitü Müdürlüğü

BYE-FBE 2 (I. Grup “Türkçe”): Prof. Dr. İbrahim ORTAŞ

(Çarşamda günleri saat 15:00 – 17:00 YÜZ YÜZE olarak Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Anabilim Dalı binasında  yapılacaktır).

BYE-FBE 2 (II. Grup “Türkçe”): Prof. Dr. Suphi URAL

(Pazartesi günleri saat 15:30 – 17:30 YÜZ YÜZE olarak Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Odası-1’de yapılacaktır).

BYE – İFBE 4 (III. Grup “İngilizce”): Prof. Dr. Mustafa CANLI

(Çarşamba günleri saat  14:00 – 17:00 YÜZ YÜZE  olarak Biyoloji Bölümü Seminer Salonunda  yapılacaktır).

ÖNEMLİ NOT : BYE – İFBE 4  (III. Grup)  dersini  sadece  İngilizce Eğitim yapan Anabilim dallarına kayıtlı öğrenciler seçebilir (Türkçe eğitim yapan Anabilim dalları öğrencileri bu dersi seçtiği takdirde  kabul edilmeyecektir).

Eğitim gördüğü Anabilim Dalı Ders Kataloğunda “Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği” dersi bulunmayan öğrencilerimiz yukarıda belirtilen derslerden birini seçerek kayıt yapabilirler.