ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNDE 2022 -2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI “GÜZ” YARIYILINDA “ BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ VE YAYIN ETİĞİ” ENSTİTÜ ORTAK DERSİNİ ALACAK LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE DUYURU!

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ  FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNDE 2022 -2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI “GÜZ” YARIYILINDA “ BİLİMSEL ARAŞTIRMA  TEKNİKLERİ VE YAYIN ETİĞİ” ENSTİTÜ ORTAK DERSİNİ ALACAK LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE DUYURU!

Enstitümüz lisansüstü öğrencilerinin alacağı “BYE-FBE 1 ve BYE-İFBE 1 Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği (3+0)”  Enstitü Ortak dersini verecek öğretim üyeleri ve ders programı (Gün ve Saat ile veriliş şekli)  aşağıda belirtilmiştir.

Enstitü Müdürlüğü

BYE-FBE 1 (I. Grup “Türkçe”): Prof. Dr. İbrahim ORTAŞ

(Cuma günleri saat 15:15 - 17:15 YÜZ YÜZE olarak Fen Bilimleri Enstitüsü binasında  Z-07 Dersliğinde  yapılacaktır).

BYE-FBE 1 (II. Grup “Türkçe”): Prof. Dr. Deniz ÜNAL

(Salı günleri saat 09:00 – 12:00 YÜZ YÜZE olarak İstatistik Bölümü Konferans Salonunda yapılacaktır).

BYE – İFBE 1 (III. Grup “İngilizce”): Prof. Dr. Mustafa CANLI

(Salı günleri saat  13:15 - 16:15 YÜZ YÜZE  olarak Fen Bilimleri Enstitüsü binasında  Z-08 yapılacaktır).

ÖNEMLİ NOT : BYE – İFBE 1  (III. Grup)  dersini  sadece  İngilizce Eğitim yapan Anabilim dalları öğrencileri seçebilir (Türkçe eğitim yapan Anabilim dalları öğrencileri bu dersi seçtiği takdirde  kabul edilmeyecektir).

Eğitim yapılan Anabilim Dalında Bu Ders Kayıtlı Değil ise Öğrenciler Buradan  Seçebilir.