2017-2018 "GÜZ" LİSANSÜSTÜ GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA KESİN KAYIT YAPTIRACAKLARA ÖNEMLİ DUYURU

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı "BAHAR" yarıyılında Enstitümüz Anabilim dalları Yüksek Lisans (Tezli-Tezsiz) ve Doktora programına kesin kayıt yaptırma hakkını kazananların;

a) Kesin kayıtları 17 Ağustos 2017 - 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.
 b) Anılan tarihlerde kesin kayıtlarını yaptırmayanlar haklarını kaybetmiş sayılacak, yerlerine sınavda başarılı olup kontenjandan giremeyen adaylar kesin kayıt hakkı kazanacaktır.
 c) Kesin kayıt ve ders kayıtlarının şahsen yapılması gerekmektedir.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. TC. Kimlik numaralı nüfus cüzdan fotokopisi.
 2. Üç adet vesikalık fotoğraf.
 3. Askerlik Şubesinden alınacak askerlik durum belgesi.
Not: Başka bir lisans, ön lisans ve açık öğretim programında kaydı olan öğrencilerden, bu kayıtlarını sildirmediği taktirde harç ücreti alınacaktır.

DERS KAYITLARI

21 Ağustos-08 Eylül 2017 tarihleri arasında (Öğrenci numaraları ve Danışmanlar Belirlendikten Sonra)  Anabilim  Dalı başkanlıklarında  yapılacaktır.
Lisansüstü Eğitime Giriş Sınavı Sonuçları İçin Tıklayınız.
Not: Sonuçlar  Anabilim Dallarından tamamı geldiğinde sayfamızda yayınlanacaktır. (İş Güvenliği ABD sınav sonuçları 17.08.2017 tarihinde yayınlanacaktır.)
Lisansüstü Eğitime Giriş (İş Güvenliği Tezli/Tezsiz "II. Öğretim") Sınavı Sonuçları İçin Tıklayınız.(Kesin kayıtlar 18.08.2017 saat 10:00 da başlayacaktır.)
İş Güvenliği ABD 2. Eğitim-Öğretim Tezli-Tezsiz YL Öğrencilerinin Öğrenci Numaraları Listesi İçin Tıklayınız.