Duyurular

...

2019-2020 “Bahar” yarıyılı Lisansüstü Giriş Sınavı Sonuçları

Lisansüstü Eğitime Giriş Sınavı Sonuçları İçin Tıklayınız.

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA KESİN KAYIT YAPTIRACAKLARA ÖNEMLİ DUYURU

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı "Bahar” yarıyılı’nda Enstitümüz Anabilim dalları Yüksek Lisans (Tezli-Tezsiz) ve Doktora programına kesin kayıt yaptırma hakkını kazananların;

a) Kesin kayıtları 03 Şubat 2020 - 06 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. (2. Öğretim İş Güvenliği ile Mühendislik ve Yönetim Teknolojileri  kesin kayıtları 05 Şubat 2020  - 07 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.)

b) Anılan tarihlerde kesin kayıtlarını yaptırmayanlar haklarını kaybetmiş sayılacak, yerlerine sınavda başarılı olup kontenjandan giremeyen adaylar kesin kayıt hakkı kazanacaktır.

c) Kesin kayıt ve ders kayıtlarının şahsen yapılması gerekmektedir.


KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. TC. Kimlik numaralı nüfus cüzdan fotokopisi.
2. İki  adet vesikalık fotoğraf.
3. Askerlik Şubesinden alınacak askerlik durum belgesi

Not 1: Başka bir lisans, ön lisans ve açık öğretim programında kaydı olan öğrencilerden, bu kayıtlarını sildirmediği taktirde harç ücreti alınacaktır.

Not 2: Başka bir üniversitede lisansüstü örgün eğitimi olan öğrencilerin bu kayıtlarını sildirmediği takdirde kesin kayıtları alınmayacaktır.

DERS KAYITLARI

03 Şubat 2020 – 10 Şubat 2020 tarihleri arasında (Öğrenci numaraları ve Danışmanlar Belirlendikten Sonra)AnabilimDalı başkanlıklarında yapılacaktır.


  2. Öğretim İş Güvenliği Öğrencilerinin Öğrenci Numaraları Listesi için  tıklayınız. Kesin Kayıt için, Öğrenci Numaraları ile birlikte İş Bankası Çukurova Üniversitesi Şubesine 2.000 TL yatırarak dekontla ve kesin kayıt evraklarıyla birlikte Fen Bilimleri Enstitüsü Öğrenci İşlerine başvurmaları gerekmektedir. 

Bilgi için Ç.Ü. İş Güvenliği Anabilim Dalı 
(http://isguvenligi.cu.edu.tr/tr/) adresini ziyaret edebilirsiniz.