...

ÖZEL ÖĞRENCİ DÖNEM EKSİLTME DUYURUSU

​Özel öğrenci statüsünde alınan derslerin 21 AKTS'yi geçmesi durumunda "dönem eksiltme" ye yönelik 21 AKTS'lik kısmı ve karşılığı ders sayısının kabulü Enstitü Yönetim Kurulu kararı ile mümkün olabilecektir (örneğin; özel öğrenci statüsünde alınan ve Anabilim Dalı'nca da uygun görülen 4 (dört) dersin AKTS toplamı 24 ise, talep halinde 4 ders ve 21 AKTS olarak kabul edilebilecek, dönem eksiltmesi mümkün olabilecektir. Özel öğrenci statüsünde alınan 4 dersin AKTS karşılığı 26, bunlardan üçünün AKTS karşılığı 22 ise, bu derslerden belirlenecek 3 ders ve 21 AKTS'lik kısmı dönem eksiltmede kullanılabilecektir).

Fen Bilimleri Enstitüsü